Spachtelputz laten aanbrengen

Na het glad maken van uw muren met bijvoorbeeld pleisterwerk kunt u besluiten om het af te werken met spachtelputz. Laat dit doen door een professionele stukadoor om een mooi resultaat te krijgen. Onze stukadoors kunnen in de regio Roosendaal spachtelputz perfect voor u op de muur aanbrengen.

Wat is spachtelputz?

Spachtelputz is een veel gebruikte sierpleister en bestaat uit een mengsel van bindmiddel op basis van kunststof en marmerkorrels. Het is makkelijk te bewerken en wordt met een spatel aangebracht in een laag van één tot vier millimeter.  Bovendien kunt u spachtelputz in meerdere korreldiktes krijgen, u kunt dus zelf de grofheid van de structuur op uw muur bepalen. Spachtelputz is in verschillende kleuren aan te brengen, is stoot- en boenvast en zowel voor buiten als binnen geschikt.

Andere sierpleisters

Naast spachtelputz kunnen we ook alle andere vormen van sierpleister voor u aanbrengen. De meest bekende zijn rustiekputz en granol. Rustiekputz lijkt veel op spachtelputz, maar heeft een iets grovere structuur, granol heeft de meest grove structuur van de drie soorten sierpleisters. Als u meer informatie wilt over sierpleisters of wat onze vakmannen voor u kunnen betekenen, staan wij in Roosendaal en de omgeving van Roosendaal altijd voor u klaar. Maak direct een afspraak!