Pleisterwerk in Roosendaal

Als u uw muren wilt afwerken met verf of behang dan is het belangrijk dat de muren egaal zijn. Kleine gaatjes kunnen vaak nog wel opgevuld worden met muurvuller, maar grote oneffenheden in de muur kunnen het beste verholpen worden door middel van pleisterwerk.

Wat is pleisterwerk?

Pleister is gemaakt van gipsmortel en wordt uitgestreken over uw muren of plafonds vlak te maken. De dikte van het pleisterwerk kan variëren van 1 tot 6 millimeter dik, afhankelijk van de status van uw muur. Als pleister dikker wordt aangebracht spreken we over raapwerk. Raapwerk kan wel tot 5 centimeter dik worden aangebracht en is daardoor ideaal om scheve wanden mee recht te maken.

Verf, behang of sierpleister?

Nadat uw muren of plafonds zijn geëgaliseerd met pleisterwerk, kunt u kiezen voor het type afwerking. Kiest u voor verf, behang of sierpleister? Het mooie van pleisterwerk is dat alles mogelijk is op deze ondergrond. Wilt u weten wat de beste mogelijkheden zijn voor uw situatie? Maak in de regio Roosendaal direct een afspraak en we komen graag bij u langs. Ook kunnen we dan een offerte op maat opstellen. Bel direct naar 076 - 200 86 24 en uw muren zijn binnen korte tijd strak afgewerkt!