Stucwerk in Roosendaal

Stucwerk is specialistenwerk. Laat dit daarom altijd over aan een professional. In Roosendaal en omgeving zijn wij uw specialist op het gebied van stucen. Wij garanderen u kwaliteit en zorgen voor een duurzaam eindresultaat.

Wilt u uw woning een andere uitstraling geven? Met stucwerk op uw muren en plafonds creëert u direct een andere sfeer in uw woning. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om stucwerk als basis voor uw schilderwerk te gebruiken. Maar stucwerk is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Hiermee zorgt u direct voor een volledige afwerking van uw muur of plafond.

Soorten stucwerk

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om stucwerk. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende soorten stucwerk:

 • Sausklaar stucwerk
  Uw muren worden glad gemaakt met behulp van pleister. De dikte van deze laag hangt af van de ondergrond. Hierna kan uw muur geschilderd worden.
 • Behangklaar stucwerk
  U kiest voor behangklaar stucwerk als u uw muren wilt behangen. Dit is minder glad en vaak goedkoper.
 • Spack
  Onder hoge druk spuiten onze vakmannen pleister op uw muren. Het aanbrengen gaat daardoor erg snel en dat maakt spack spuiten een goedkope vorm. Er zijn wel een voorbereidingslaag en structuurlaag nodig.
 • Plafonds stuken
  Uw plafond wordt met gips vlak gemaakt of afgewerkt met een structuur. Bij nieuwbouwhuizen is het plafond vaak nog van kaal beton. Uw plafond stuken maakt uw woning dan direct een stuk sfeervoller.
 • Spachtelputz en andere sierpleisters
  Spachtelputz is een sierpleister met steenkorreltjes, waardoor er structuur ontstaat in het stucwerk. Hiermee zijn uw muren direct afgewerkt. Er zijn naast spachtelputz nog meer soorten sierpleisters.