Teamfoto Fa. K. Dillisse
Badkamer stucen Roosendaal Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Badkamer stucen Roosendaal

Bent u van plan om uw badkamer te laten stucen? U kunt dan vertrouwen op Fa. K. Dillisse in regio Roosendaal. Wij zijn gespecialiseerd in badkamers van alle mogelijke afmetingen en stijlen.

Een badkamer stucen brengt meerdere voordelen voor u mee. Het is onder andere makkelijker schoon te houden dan tegels en biedt een unieke look. Lees hier alles over badkamer stucen en bij vragen kunt u contact met ons opnemen via 076 200 8624 of een offerte aanvragen.

Wat kost badkamer stucen Roosendaal?

Verschillende aspecten bepalen de kosten van het badkamer stucen. De ondergrond heeft invloed op de kosten en het type stucwerk laat de prijs sterk variëren. De kosten worden beïnvloed door het soort ondergrond.

Het stucen van een muur van baksteen kost meer dan een muur van beton, omdat er een dikkere laag stucwerk nodig is. De kosten hangen ook af van hoe groot de badkamer is. Als u meerdere ruimtes tegelijk laat stucen, is dat meestal gunstiger qua kosten, omdat de prijs per m2 dan lager wordt.

De kosten hangen af van de staat van uw woning en kunnen daardoor stijgen. Het duurt vaak langer om een oudere woning te stucen dan een nieuwbouwwoning, vanwege de extra voorbereidingen die nodig zijn. Wij weten dat het voor u belangrijk is om te weten wat er gaat gebeuren.

Onze vakmannen bij Fa. K. Dillisse staan voor u klaar, neem gerust contact op. Wilt u een nauwkeurige prijsopgave? Bel dan naar 076 200 8624 of gebruik ons offerteformulier. Wij komen snel bij u terug!

Strakke, witte gestucte badkamer
Toe aan een nieuwe badkamer? Laat uw badkamer in regio Roosendaal stucen door Fa. K. Dillisse!

Badkamer laten stucen door Fa. K. Dillisse!

Al kiezen sommigen ervoor om zelf de badkamer te stucen, de meesten huren toch een stukadoor in. Het zelf stucen van de badkamer vereist uitgebreide voorbereiding en is fysiek uitputtend. Laat u het werk van het stucen graag aan de vakmannen van Fa. K. Dillisse over?

U kiest dan voor eersteklas werk en een keurig eindresultaat. Onze vakmannen leveren advies op maat en beoordelen de beste mogelijkheden voor uw badkamer. Zo krijgt u een netjes afgewerkte badkamer.

Voordelen badkamer stucen

Het stucen van de badkamer heeft veel voordelen. Als het gaat om hygiëne, is stucwerk veel beter dan tegels. Bij een goed afgewerkte badkamer zijn vieze voegen verleden tijd.

Dankzij stucwerk daalt het risico op schimmelvorming sterk. Het is mogelijk dat u nadenkt over een make-over voor uw badkamer. De beste oplossing is om uw badkamer te laten stucen.

Een compleet vernieuwde badkamerlook wordt bereikt met stucwerk. De badkamer straalt warmte en rust uit door de toepassing van milde kleurtinten. Een gestucte woonkamer staat garant voor veel woonplezier.

Materiaal mogelijkheden bij Fa. K. Dillisse

In de badkamer is stucwerk mogelijk als het materiaal voldoende waterdicht is. Daarvoor dient gebruikgemaakt te worden van waterdichte stucmortel. Er zijn verschillende soorten stucwerk geschikt voor gebruik in de badkamer, hieronder volgen de drie meest populaire opties:

  • Betonciré
    Deze cementgebonden betonsoort, ook wel bekend als betonstuc, wordt veel gebruikt bij het stucen van badkamers en keukens. Het is leverbaar in vrijwel elke kleur en kan worden aangebracht op diverse ondergronden zoals gipsplaten en hout. We brengen het stucwerk aan in verschillende lagen, met als afsluiter een beschermende waterdichte laag.
  • Tadelakt
    Dit stukwerk is populair vanwege de warme, unieke afwerking en de waterafstotende eigenschappen, perfect voor badkamers. Het aanbrengen van tadelakt is voorbehouden aan vakmensen. Gekwalificeerde stukadoors moeten dit uitvoeren.
  • Microbeton
    Microbeton biedt een stijlvolle en strakke afwerking door de fijne korrel en is uitzonderlijk sterk. Uw badkamer kan volledig worden behandeld met een laag microbeton. Voor de badkamervloer is microbeton ook een uitstekende keuze.

Over bestaande tegels stucen is ook een optie, naast de eerder besproken materialen. Deze methode voorkomt dat er onnodige sloopwerkzaamheden nodig zijn. U dient ervoor te zorgen dat de juiste voorbereidingen worden getroffen.

Een glanzend en strak eindresultaat is het resultaat. Bent u aan het overwegen om niet alleen uw badkamer, maar ook uw plafond, een muur of uw woonkamer te laten stucen? Bel gerust naar 076 200 8624 om de opties door te spreken met onze vakmannen.

Veel gestelde vragen over badkamer stucen

Wat kost een badkamer laten stucen?

De kosten van het laten stucen van uw badkamer zijn afhankelijk van de ondergrond en het gekozen stucwerk, De omvang van de klus en de conditie van huis worden hierbij ook meegenomen. Voor een correcte inschatting van de kosten raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Is stucwerk geschikt voor de badkamer?

Zeker, stucwerk kan in de badkamer worden toegepast en biedt betere hygiëne dan tegels. Er zijn tal van materiaalopties om uit te kiezen. Dit zorgt voor een unieke en strakke look in uw badkamer.

Is het mogelijk om badkamertegels met stucwerk te bekleden?

Zeker, mits de benodigde voorbereidingen worden getroffen. Uw badkamer krijgt zo een geheel vernieuwde uitstraling. Bij deze werkwijze hoeven er amper sloopwerkzaamheden te worden uitgevoerd.

Wat zijn geschikte stucmaterialen voor badkamers?

Veelgebruikte materialen zijn Betonciré, Tadelakt en microbeton. Elk materiaal biedt unieke eigenschappen en straalt een eigen stijl uit. Kijk dus vooral naar het materiaal dat uw aandacht trekt. Verlies vooral niet uit het oog welk materiaal uw voorkeur geniet.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.