Teamfoto Fa. K. Dillisse
Sierpleister Roosendaal Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Sierpleister Roosendaal

Wilt u de beste wandafwerking voor uw nieuwe huis of renovatiewoning in Roosendaal en de omliggende gebieden? Geeft u de voorkeur aan een korrelstructuur boven gladde muren? Met sierpleister kunt u een wandafwerking krijgen die volledig bij uw stijl en inrichting past!

Bij Fa. K. Dillisse vindt u sierpleisters in allerlei structuren en kleuren, volledig passend bij uw eigen stijl en woninginrichting. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan en ervaar hoe onze sierpleisters in Roosendaal uw huis kunnen verbeteren. Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte prijsopgave aan door te bellen naar 076 200 8624 of hier te klikken.

Sierpleister in een woonkamer.
Sierpleister Roosendaal? Kies de stukadoors van Fa. K. Dillisse!

Wat is sierpleister?

Diverse soorten stucwerk en pleisterwerk met een structuur staan bekend onder de naam sierpleister. Sierpleister biedt een decoratieve en veelzijdige optie voor wandafwerking en wordt meer en meer geliefd voor binnenhuizen. Het is een mengsel van korrels en bindmiddel dat een decoratieve afwerkingslaag voor muren en plafonds vormt.

Bij het aanbrengen van deze pleister kunt u kiezen uit diverse kleuren en structuren. Dit hangt af van de looks en textuur die u wilt realiseren. Deze pleister biedt zowel een mooie uitstraling als praktische voordelen zoals duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Extra voordelen van sierpleister:

  • Uiterst robuust en bestand tegen krassen en stoten..
  • Direct te schilderen in de kleur die u wenst
  • Volledig doorgekleurd
  • Beschermd tegen schrobben
  • Ideaal om opnieuw te verven

Fijne of grove korrel op de muren?

Bij Fa. K. Dillisse heeft u de keuze uit een grove of een fijne korrel. Bij ons vindt u pleisters met korrelgroottes van 0,5 mm tot 3 mm. Hierdoor kunt u de wandafwerking naar eigen voorkeur en passend bij uw interieur kiezen.

Onze stukadoors raden doorgaans aan om een korreldikte van 1,5 mm te kiezen. Kies voor deze dikte zodat u de sierpleister later nog eens kunt overschilderen indien nodig. Het is natuurlijk altijd mogelijk om voor een grotere korreldikte te kiezen!

Wat kost sierpleister in Roosendaal?

Bij Fa. K. Dillisse erkennen we dat de sierpleisterwerk kosten een belangrijke overweging zijn bij uw beslissing. Uw tevredenheid staat bij Fa. K. Dillisse op de eerste plaats, waardoor we open zijn over onze kosten. Bij het gebruik van hoogwaardige stucmaterialen blijft ons stukadoorsbedrijf bekend om haar scherpe prijzen.

Bij de prijsbepaling zijn er verschillende factoren die een rol spelen, zoals het soort pleisterwerk dat u kiest. Daarnaast is de grootte van het oppervlak ook van invloed op de kosten, vaak zorgt een grote oppervlakte in een lagere prijs per vierkante meter. De kosten kunnen ook worden beïnvloed door voorbereidende werkzaamheden zoals het gladstrijken van de muur.

Vraag u af wat de kosten zijn voor sierpleister? Zorg voor inzicht in de kosten met een vrijblijvende offerte op maat van Fa. K. Dillisse. Onze deskundige stukadoors geven u graag telefonisch een prijsindicatie via 076 200 8624!

Soorten sierpleister Roosendaal

Fa. K. Dillisse is de leverancier van verscheidene soorten sierpleisterwerk in Roosendaal en omliggende gebieden! Sierpleister kent een variërende korrelstructuur, afhankelijk van de soort. Hieronder treft u een lijst van de diverse soorten sierpleister en hun bijzondere kenmerken.

Spachtelputz stucwerk

Spachtelputz is een sierpleister met een fijne tot middelgrootte korrelstructuur, die varieert tussen de 1 en 2 mm. De toevoeging van kunsthars maakt het materiaal flexibel en resistent tegen stoten, geschikt voor gebruik op zowel binnen- als buitenwanden. Lees alle details over spachtelputz hier.

Spachtelputz is veruit de populairste sierpleister.
Spachtelputz aanbrengen in Roosendaal? De stukadoors van Fa. K. Dillisse staan voor u klaar!

Rustiekputz stucwerk

Rustiekputz heeft een aanzienlijk grovere korrel in vergelijking met spachtelputz. Door de korrelgrootte van 1,5 tot 4 mm, krijgt het pleisterwerk een stevige uitstraling. Dit pleisterwerk geeft een rustiek karakter en wordt doorgaans aangebracht op buitenmuren en in ruimten waar een robuust oppervlak gewenst is.

Rustiekputz kan op buitenmuren en binnenmuren!
De stukadoors van Fa. K. Dillisse zijn expert in het aanbrengen van rustiekputz in Roosendaal en omstreken!

Granol stucwerk

Granol stucwerk biedt een traditionele afwerking met een grof en opvallend karakter. De korrelgrootte varieert tussen de 1 en 4 mm, waardoor het de muren een ruwe, rustieke uitstraling geef en aantrekkelijk is voor retro of industriële interieurstijlen. Door zijn stevigheid en bestendigheid tegen slijtage is granol een uitstekende keuze voor actieve ruimtes.

Granol oogt rustiek.
Fa. K. Dillisse helpt u graag met granol stucwerk!

Micrograniet

Micrograniet bestaat uit zeer fijne korrels van minder dan 1 mm, waardoor uw muren een subtiele en bijna gladde afwerking verkrijgen. Micrograniet is perfect voor een strakke en elegante afwerking in moderne interieurs. Het heeft de voordelen van sierpleisterwerk en straalt een verfijnde afwerking uit.

Micrograniet is een sierpleister met een verfijnde uitstaling.
De stukadoors van Fa. K. Dillisse helpen u graag met het aanbrengen van micrograniet in Roosendaal!

Twijfelt u over de keuze voor een specifieke pleistersoort? Onze experts van Fa. K. Dillisse staan klaar om u te helpen met advies op maat. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen op 076 200 8624!

Op welke ondergrond kan sierpleister?

Sierpleister kan op sommige muren niet worden toegepast. Een gladde en rechte ondergrond is nodig voor sierpleister. Sierpleister kan op een behangklare muur soms niet worden aangebracht.

Onze specialisten beginnen vaak met het egaliseren van de muren. Wanneer de wanden glad gestukt zijn, wordt er een voorstrijkmiddel aangebracht om de hechting van de sierpleister te optimaliseren. Voor een perfect eindresultaat is het belangrijk om de muren goed voor te bereiden!

Samenstelling van sierpleister

Zoals reeds gezegd, is sierpleister een type stucwerk met een bepaalde structuur. Het geheel bestaat uit verschillende korrels en een bindmiddel, wat het zijn unieke samenstelling geeft. Zand, kwarts en marmer kunnen de korrels vormen, met cement, gips of kunsthars als bindmiddel.

Bespaar stucwerk kosten!

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor uw stucwerk? En bent u benieuwd wat sierpleister in Roosendaal en omstreken bij u gaat kosten? Om de prijs per vierkante meter van uw stucwerk te weten, vraag hier een gratis offerte aan.

Wij helpen u besparen op stucwerk van hoge kwaliteit in Roosendaal bij Fa. K. Dillisse. Wilt u snel een prijsindicatie? Onze stukadoor geeft u graag telefonisch een kostenplaatje; bel naar 076 200 8624!

Veel gestelde vragen over sierpleisterwerk

Wat onderscheidt sierpleisterwerk van spachtelputz?

Sierpleisterwerk en spachtelputz zijn in feite dezelfde zaken. Het is een breed begrip dat spachtelputz, granol en rustiekputz omvat. Met zijn middelgrote korreldikte, geeft spachtelputz een egalere structuur dan granol en rustiekputz.

Wat is de nummer één sierpleister?

De ideale sierpleister verschilt per situatie, er is geen vast antwoord. Elke soort sierpleister heeft unieke eigenschappen (zoals stootvastheid of waterbestendigheid). Elke klant kiest hierdoor voor een sierpleister die past bij zijn of haar eigen voorkeur.

Kun je stuc toepassen op sierpleister?

Ja, over sierpleister stucen is mogelijk. Dit kan alleen werken als de ondergrond klaar is voor gebruik en er geen losse delen zijn. Nieuwe stucwerk hecht beter met behulp van een voorstrijkmiddel.

Hoe breng je sierpleister correct aan?

Het aanbrengen van sierpleister vereist dat de muur eerst wordt behandeld met een voorstrijkmiddel. Met een spaan of spatel brengt u het pleisterwerk gelijkmatig aan. Tot slot bereikt u de specifieke textuur door het oppervlak cirkelend af te werken.

Gerelateerde pagina's

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.