Teamfoto Fa. K. Dillisse
Plafond spacken Roosendaal Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Plafond spacken Roosendaal

Het plafond laten spacken is een veelgebruikte optie om uw ruimte netjes af te werken. Door het plafond met een korrelige structuur af te werken, krijgt de ruimte een bijzondere uitstraling. U kunt muren en plafonds laten spacken.

Uw ruimte zal strak ogen en een luxueus gevoel geven. Bent u bezig met het zoeken naar extra informatie of advies op maat over plafond spacken in Roosendaal? De experts van Fa. K. Dillisse zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u telefonisch advies? Bel naar 076 200 8624. U kunt ook een offerte aanvragen of offerte aanvragen. Op deze manier heeft u duidelijkheid over de kosten van plafond spacken zonder verdere verplichtingen.

Lichte ruimte met houten vloer en gespackt plafond.
Laat uw plafond spacken door Fa. K. Dillisse voor een gegarandeerd strak resultaat.

Kosten plafond spacken

Het is logisch dat u benieuwd bent naar de kosten voor het spacken van een plafond. Uw woning omtoveren tot een prachtig stekje kan betaalbaar door spacken. Vaak zijn de kosten hoger bij het spackspuiten van het plafond.

Dit is te wijten aan het feit dat de stukadoor boven zijn hoofd moet werken met de spackspuitmachine, wat meer werk vereist dan een muur spacken. Het is doorgaans voordeliger en handiger om de gehele woning in een keer te laten behandelen. Dankzij deze methode hoeft de woning niet opnieuw te worden voorbereid, wat kostenbesparend is.

De uitgaven voor het spacken van een plafond worden beïnvloed door meerdere factoren. Neem bijvoorbeeld de grootte van de kamer, de staat waarin het plafond verkeert, en uw woonregio in overweging. Gemiddeld kun je het volgende verwachten over de kosten plafond spacken:

 • Materiaal en arbeid: Voor de arbeid door de stukadoor, wordt meestal een uurtarief berekend. Ook komen de materiaalkosten erbij. Hoe moeilijker de taak, hoe meer u zult betalen.
 • Voorbereidingskosten: Wanneer er eerst grondig gereinigd of gerepareerd moet worden aan het plafond voor het spuitpleister, kunnen de kosten hoger uitvallen. Let goed op dit gegeven wanneer u het plafond laat spacken. Als het plafond in goede staat verkeert, zullen de kosten logischerwijs lager zijn dan wanneer het in slechte staat verkeert.
 • Extra's: Extra voorzieningen zoals het aanbrengen van een basislaag of het creëren van een gewenste structuur kunnen de uiteindelijke kosten doen toenemen. De prijzen van deze kosten zijn variabel en worden extra per vierkante meter berekend. Door te kiezen voor een gekleurd gespakt plafond, bespaart u tijd omdat u na afloop niet meer hoeft te schilderen.

Bent u geïnteresseerd in de kosten voor het spacken van uw plafond in Roosendaal en wilt u hier direct meer over weten? Zoek niet verder, en bel onze specialist op 076 200 8624. Wilt u een gedetailleerde kostenindicatie? Bel ons of vraag hier een vrijblijvend kostenoverzicht aan!

Plafond laten spacken door Fa. K. Dillisse in Roosendaal

Voor het spacken van plafonds gebruiken wij dezelfde werkwijze als voor het spacken van muren. De eerste laag maakt het oppervlak glad door de oneffenheden te verwijderen. Dankzij de eerste laag verdwijnen oneffenheden.

De tweede laag dient ter afwerking. Bij zowel muren als plafonds bewerken moet ervoor gezorgd worden dat meubels, ramen en deuren goed afgeplakt zijn. Bij het spacken van het plafond komt veel nevel vrij, wat niet op uw persoonlijke spullen mag komen.

Voordelen van het plafond spacken:

Spackwerk op het plafond heeft meerdere voordelen naast de variatie in kleuren en afwerkingen, zoals:

 • Een snelle en grondige methode om het plafond te laten bewerken.
  Spackwerk wordt efficiënter aangebracht door een machine, wat sneller gaat dan bij traditioneel stucwerk. Dit leidt tot een besparing in tijd en arbeidskosten, waardoor het een geschikte optie is voor nieuwbouw en renovaties.
 • Strakke en egale afwerking
  Door te spacken krijgt uw plafond een strakke en gelijkmatige afwerking. Hierdoor heeft elke ruimte een verzorgde en strakke look. Het zorgt voor een nette en strak uitziende ruimte.
 • Verbergen van oneffenheden
  Spackwerk helpt effectief bij het verbergen van kleine gebreken, zoals gaatjes en beschadigingen. Een strakke uitstraling voor het plafond wordt hiermee bereikt. Het uitvoeren van uitgebreide voorbereidingen is niet noodzakelijk.
 • Gebruiksgemak
  Onderhoud aan een gespackt plafond is eenvoudig en kost weinig tijd Gebruik een stofzuiger of zachte borstel voor het eenvoudig verwijderen van stof en vuil. Hierdoor kunt u jarenlang zonder veel onderhoud genieten van uw woning.

Laat uw plafond spacken door Fa. K. Dillisse in Roosendaal!

Heeft u meer details nodig of wenst u een afspraak te plannen? Onze gespecialiseerde stukadoors geven u graag advies over de huidige prijzen en laatste trends. Ze geven advies op maat en verkennen samen met u de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op via 076 200 8624 of door ons contactformulier zonder verplichtingen in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen, voorzien u van advies of maken een persoonlijke offerte. Ons stukadoorsbedrijf is er om met u mee te denken!

Veel gestelde vragen over plafond spacken

Waarom spack gebruiken voor plafondafwerking?

Het spacken van uw plafond creëert een gladde structuur die helpt om scheuren tegen te gaan. Voor nieuwe huizen is het erg belangrijk dat de naden perfect worden beschermd. Daardoor wordt de kans op scheuren en beschadigingen in de toekomst sterk verkleind.

Welke verf werkt het beste op een spack plafond?

Spacklatex muurverf speciaal gemaakt voor spacken is nodig. Breng dit aan met een geschikte roller voor een streeploos resultaat. Bij gebruik van gewone latex is het verstandig om een droogvertrager toe te voegen voor een perfect eindresultaat.

Waarom zou je spacken en niet stucen?

Een betere afwerking krijgt u met stucwerk. Dit brengt echter wel hogere kosten met zich mee. Het spacken van uw plafond is een snelle en voordelig optie, al is het verstandig om u persoonlijk te laten adviseren.

Wat maakt het spacken van een plafond duurder?

Plafonds spacken kost meer dan muren spacken. Dit heeft te maken met het feit dat de stukadoor boven zijn hoofd moet werken, wat meer tijd kost bij het aanbrengen van de spacklaag Voor kostenbesparing is het aan te raden muren en plafond in dezelfde sessie te laten spacken, wat de prijs per m2 reduceert.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.