Teamfoto Fa. K. Dillisse
Muur spacken Roosendaal Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Muur spacken Roosendaal

Er kunnen diverse redenen zijn om een muur te laten spacken. Het kan zijn dat u recent een nieuwe woning heeft en interesse heeft om uw muur te laten spacken in Roosendaal of regio. De stukadoor zal met een spackspuitmachine het spackwerk op de muren aanbrengen.

Naast stucwerk voor muren en plafonds, voeren onze ervaren stukadoors van Fa. K. Dillisse in Roosendaal ook herstelwerkzaamheden uit. Vraag of we bepaalde werkzaamheden bij u in de buurt uitvoeren. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Bel dan onze specialisten via 076 200 8624.

Gestucte muren met parketvloer
Fa. K. Dillisse in regio Roosendaal levert prachtig gespackte muren op maat.

Wat kost muur spacken?

Met een muur spacken kan de stukadoor snel veel muren spacken. Met een spackspuitmachine wordt de muur aanzienlijk sneller behandeld dan wanneer de stukadoor dit handmatig doet. Dit leidt tot een lagere tijdsinvestering en minder arbeidskosten.

Bij spacken zijn er, net als bij andere klussen, diverse factoren die de kosten beïnvloeden. Uw gekozen kleur beïnvloedt de kosten aanzienlijk. Het gangbare gebruik van kleur bij spack is wit.

Zoekt u een mooie kleur voor uw muur? Ja, dat is mogelijk, maar bedenk wel dat dit hogere kosten met zich mee zal brengen. Het handige is dat u later de muur niet meer opnieuw hoeft te verven.

Het positieve aan spacken is dat het een voordelige manier is om uw muren te bewerken. Ook plafonds kunt u spacken. Voor meer informatie over het spacken van plafonds, klik hier.

Muur spacken in Roosendaal

Voor elke techniek van stucen zijn er verschillende zaken te regelen, dit geldt ook bij het spacken van muren. Bij het laten spacken van uw woonruimte is het belangrijk dat alle ramen, meubels en deuren goed worden afgeplakt. Bij het spacken komt er namelijk veel nevel vrij.

Verder wordt er een beschermende loper op de vloer uitgerold. In sommige gevallen moeten eerst kleine beschadigingen aan de muur worden hersteld voordat er gespackt kan worden. Hierna kan de stukadoor doorgaan met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Verschil tussen spacken en stucen

Het stucen houdt in dat de stukadoor het gipswerk handmatig aanbrengt. Bij het aanbrengen van spack gebruikt de stukadoor een spackspuitmachine voor muren en plafonds. Een glad oppervlak wordt bereikt met stucwerk, terwijl spack een gestructureerde afwerking geeft.

Omdat stucwerk met de hand wordt aangebracht, zal de stukadoor hier langer mee bezig zijn. Daarom is stucwerk duurder in prijs dan spackwerk. Alhoewel beide opties goed betaalbaar zijn.

Persoonlijk advies voor spacken

Niet zeker wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Blijft u met vragen zitten? Voor contact met onze vakmannen, bel naar 076 200 8624.

U kunt rekenen op persoonlijk advies van onze vakmensen, afgestemd op uw situatie. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u meer duidelijkheid krijgt over de kosten. Op deze manier bent u volledig op de hoogte van de opties.

Veel gestelde vragen over muur spacken

Wat is een spackmuur en waar wordt het voor gebruikt?

Spack is een pleister dat machinaal op de muur wordt aangebracht. Hierdoor is het vaak minder kostbaar dan andere stucwerkopties en kan het sneller worden gedaan. Het is veel voorkomend binnen de woningbouw, kantoorpanden en winkels.

Hoe kun je een spackmuur glad maken?

U kunt een spackmuur op verschillende manieren glad maken, zoals door te schuren. Dit blijkt best ingewikkeld te zijn. Een populaire oplossing is om een gladde stuclaag over het spackspuitwerk aan te laten brengen.

Kan een spackmuur worden overschilderd?

Het is mogelijk om een spackmuur te verven. Zorg ervoor dat u de juiste voorbehandeling gebruikt. Hierdoor worden strepen op de muur voorkomen.

Wat maakt spack en spachtelputz anders?

Spachtelputz kenmerkt zich door kleine steentjes in diverse diktes, wat zorgt voor een unieke structuur. Spack daarentegen is een pasta met steentjes. Tijdens de applicatie wordt pas de korrelgroottes bepaald.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.