Teamfoto Fa. K. Dillisse
Over spacken van Fa. K. Dillisse Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Over spacken van Fa. K. Dillisse

Op zoek naar een geschikte vakman voor het stukadoren van uw muren en plafonds? U bent vast het woord spacken al tegengekomen. Wat houdt het spacken precies in en wat zijn de mogelijke toepassingen voor spacken in Roosendaal? Als u verder leest, krijgt u een duidelijke uitleg.

Onze ervaren stukadoors staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel 076 200 8624 of vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u bij elke stap naar uw droominterieur.

Gespackte woonkamer met stoel.
Fa. K. Dillisse is specialist op het gebied van spacken in regio Roosendaal.

Wat is spack?

Spack wordt vaak aangeduid als spackspuitwerk. Deze aanpak, spackspuiten genoemd, staat bekend om zijn gladde en egale afwerking van muren en plafonds, en is bovendien kostenbesparend. Het gips-bindmiddel mengsel (spack) wordt met behulp van een spuitmachine op muren en plafonds gespoten.

Spackwerk is een gangbare techniek bij nieuwbouwprojecten. Er is sprake van een korrelige structuur. Er is keuze uit diverse mogelijkheden voor een unieke finishing touch in uw interieur.

Zowel muren als plafonds kunnen worden voorzien van spack. Een spackspuitmachine ondersteunt bij dit proces. Wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor het spacken van uw muur of plafond?

Wilt u meer weten over muren spacken? Bezoek dan onze pagina. Bekijk onze pagina over plafond spacken via deze link. Nieuwsgierig naar spackspuiten? Hier leest u alles.

Aanbrengen van spack in Roosendaal door Fa. K. Dillisse

Het proces van spacken bestaat uit twee lagen, te beginnen met de onderlaag en gevolgd door de afwerkingslaag.

  • Onderlaag: Deze laag maakt de ondergrond vlak en zorgt voor een goede hechting. Het vult kleine oneffenheden en scheuren op, waardoor een gladde basis ontstaat voor de afwerkingslaag.
  • Afwerkingslaag: Deze laag geeft precies de gewenste textuur en uitstraling. Uw keuzes voor kleur en structuur kunt u hier gemakkelijk aangeven. De keuzemogelijkheden voor structuren variëren van fijn tot grof, passend bij uw voorkeur en de stijl van uw interieur.

Bij een renovatie van uw (woon)kamer, is spacken een uitstekende keuze. Met een spackspuit-apparaat kan een uitgebreide oppervlakte in korte tijd behandeld worden. Om deze reden zijn de kosten meestal minder hoog dan bij andere soorten stucwerk.

De standaard tint voor spack is wit, maar u kunt het mengen met kleur als u dat wenst. Uw muren en plafonds worden in twee stappen gespackt. U kunt spackwerk aanbrengen op uiteenlopende oppervlakken, waaronder gipsplaten en beton.

Voordelen van spacken

We hebben al eerder de kenmerken en voordelen van spack besproken. We zetten de voordelen van spackwerk nog één keer voor u op een rij:

Voordelen:

  • Gebruik spackwerk om snel grote oppervlakten te behandelen.
  • Spackwerk is aantrekkelijk geprijsd en goedkoper dan traditioneel glad stucwerk.
  • Een groot voordeel van spack aanbrengen is dat er maar weinig voorwerk nodig is. De voorbehandeling van de muur en het spackwerk kunnen snel na elkaar worden uitgevoerd.
  • Spack is mogelijk in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Persoonlijk advies van Fa. K. Dillisse in Roosendaal

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij u thuis? U kunt onze professionals bellen op 076 200 8624. Zij geven graag advies, afgestemd op uw situatie.

Tevens kunt u een offerte, geheel vrijblijvend, aanvragen. U krijgt zo snel mogelijk een gepersonaliseerd kostenplaatje voor het spacken in uw woning. Onze stukadoors helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing!

Veel gestelde vragen over spacken

Op welke manier is spacken anders dan stucen?

De manier van aanbrengen maakt het verschil tussen spacken en stucen. Spackwerk wordt door een machine op de muur gespoten, terwijl spack met de hand wordt aangebracht.

Hoeveel uur duurt spacken?

De keuze van de kleur en de omvang van het te behandelen oppervlak bepalen dit. Wanneer spack in een enkele kleur wordt aangebracht, kost dit vaak 1 à 2 dagen.

Welke kleur heeft spackwerk?

De gebruikelijke kleur voor spackwerk is wit, wat ook de standaardkleur is. Met een toegevoegde pigment kan het spackwerk de gewenste kleur meteen op de muur of plafond aanbrengen, waardoor verven niet meer nodig is.

Kun je een spacklaag schilderen?

Positief is dat gedroogd spackwerk makkelijk overgeschilderd kan worden. Het is fijn voor u om te weten dat spackwerk na volledige droging geschilderd kan worden.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.