Teamfoto Fa. K. Dillisse
Muur stucen Roosendaal Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Muur stucen Roosendaal

Voor professioneel stucwerk aan uw muren in Roosendaal en omgeving kiest u voor Fa. K. Dillisse! Een stucwerk met een strak en glad resultaat vereist vakmanschap bij het stucen van een muur. Of het nu een renovatie of een nieuwbouwwoning betreft, wij staan klaar om uw muren perfect af te werken. Bel ons op 076 200 8624!

Bij Fa. K. Dillisse zetten we altijd de klant op de eerste plaats. Bij ons eerste gesprek nemen we uw wensen door en bieden we gedetailleerd advies over het best mogelijke stucwerk voor uw muren. Onze zorgvuldige en efficiënte werkwijze met oog voor detail zorgt ervoor dat het stucwerk aan al uw wensen voldoet.

Bij ons krijgt u hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wilt u meer weten over onze tarieven? Bel ons op 076 200 8624 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen. Bij Fa. K. Dillisse zorgen onze heldere prijsopgaven ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent met muur stucen in Roosendaal.

Binnenkant woning stucen.
Onze stukadoors stucen graag uw muur in Roosendaal of omstreken!

Verschillende soorten stucwerk Roosendaal

Fa. K. Dillisse is al jarenlang de kenner in muren stucen in Roosendaal en omgeving. We staan bekend om ons betrouwbare werk en ervaren stukadoors die altijd het beste stucwerk opleveren. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, bieden we een ruime keuze in verschillende soorten stucwerk.

We leveren diverse stucwerkopties, afgestemd op uw smaak en interieurstijl. Topkeuzes in stucwerk voor muren:

 • Sausklaar stucwerk zorgt ervoor dat uw muur een gladde afwerking heeft die direct geschilderd kan worden.
 • Sierpleister: een decoratieve en unieke afwerking met patronen zoals spachtelputz of granol voor een bijzondere uitstraling.
 • Betonlook: een industrieel geïnspireerde afwerking die fantastisch staat in eigentijdse interieurs.
 • Behangklaar stucwerk: een ruwere afwerking die geschikt is als ondergrond voor behang.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Bespreek uw project met onze deskundigen via 076 200 8624 of vul ons formulier hier in en krijg een vrijblijvende kostenberekening. Voor het perfect stucen van muren in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Muren stucen kosten Roosendaal

Wanneer u overweegt om muren te laten stucen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de kosten die hiermee gemoeid zijn. De kosten kunnen variëren door verschillende factoren zoals de conditie van de muren, het soort stucwerk dat gekozen wordt en de oppervlakte die gestuct moet worden. Bij Fa. K. Dillisse zorgen we ervoor dat u altijd een eerlijke en scherpe prijs krijgt voor uw muren stucen, we hebben voor u de factoren in kaart gebracht.

Kosten beïnvloedende factoren muur stucen

 • Type stucwerk: of u kiest voor een een basislaag of afwerklaag, de materialen en technieken hebben gevolgen voor de kosten.
 • Oppervlakte en moeilijkheid: de grootte van de ruimte en de mate van complexiteit, inclusief het aantal heken en ramen, spelen een rol bij de bepaling van de stucwerk kosten.
 • Voorbereiding en reparatiewerk: als het nodig is om scheuren te repareren of oud stucwerk te verwijderen, kan dit de kosten opdrijven.
 • Afwerkingsniveau: De kosten kunnen variëren afhankelijk van de afwerking, bijvoorbeeld een gladde of gestructureerde afwerking.
Wilt u weten wat het kost om uw muren te laten stucen, of wat de mogelijkheden zijn om uw badkamer, woonkamer of plafond te laten stucen? Neem nu contact op voor een kosteloos adviesgesprek en een offerte die speciaal voor u is gemaakt.

U kunt ons bereiken op 076 200 8624 of door hier een kostenplaatje aan te vragen. In Roosendaal zijn onze deskundige stukadoors gereed om uw project met uitmuntend stucwerk te realiseren! Dankzij ons hoogwaardige stucwerk hebt u vele jaren plezier van uw woning.

Stucwerk repareren Roosendaal

Als er scheuren of ongelijke delen in uw plafonds en muren zitten, kan stucwerk als onderlaag een goede oplossing zijn. Een stuclaag zorgt voor strakke en gladde muren en plafonds. Met deze pleisterlaag kunt u de muren direct schilderen of behangen.

Voordelen van stucwerk als onderlaag:

 • Maskeren van gebreken: Stucwerk maakt scheuren en bulten onzichtbaar, wat resulteert in mooi vlakke muren.
 • Geschikt voor schilderen of behangen: Na het aanbrengen van de pleisterlaag kunt u uw muren gemakkelijk schilderen of behangen voor een mooi eindresultaat.
 • Snel en eenvoudig: Een dunne laag stucwerk kan zelfs de kleinste oneffenheden verbergen, zodat u binnen de kortste keren gladde muren heeft.

Geïnteresseerd in onze methodes voor het repareren van stucwerk met topkwaliteit? Neem vandaag contact op via 076 200 8624 of vraag een gratis kostenplaatje aan. Laat ons een op maat gemaakte offerte voor u opstellen!

Stucwerk als eindafwerking

Heeft u voorkeur voor een muuratwerk waar geen bijkomend schilder- of behangwerk voor nodig is? Laat uw muren schitteren met stucwerk als afwerking. Onze stukadoors brengen de stuclaag in de kleur en structuur van uw keuze aan, waarmee verdere afwerking overbodig is.

Voordelen van stucwerk als eindafwerking

 1. Direct klaar na aanbrengen: Na het stucen is extra afwerken niet nodig. Dit bespaart zowel tijd als kosten.
 2. Mooi design: De stukadoor kan de stuclaag in allerlei texturen en kleuren aanbrengen, zodat het goed bij uw interieur past. Ga voor een gladde finish voor een moderne uitstraling, of een korrelstructuur voor een rustieke sfeer.
 3. Duurzaamheid: Hoogwaardig stucwerk als eindafwerking is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor kunt u jaren lang genieten van mooie muren en plafonds.

Zelf muur stucen

Bent u van plan zelf uw muur eens flink onder handen te nemen met stucwerk? Ons gedetailleerd stappenplan helpt u om zelf doelgericht aan de slag te gaan. Ga naar onze blog voor alles wat u moet weten over zelf muren stucen!

Gipsplaten stucen

Bij Fa. K. Dillisse in Roosendaal tillen we stucwerk naar een hoger niveau en beschouwen onszelf als vernieuwers. Gipsplaten zijn zowel in nieuwbouw als bij renovaties erg populair. Onze unieke methode voor het stucen van gipsplaten zorgt voor een hoogwaardig resultaat. Voor een perfect gestucte gipsplaat kiest u de innovatieve aanpak van Fa. K. Dillisse.

Voorbereiding met precisie
Onze eerste stap is een gedetailleerde inspectie van de gipsplaten om te controleren of ze perfect bevestigd zijn. We zorgen er zo voor dat we niets over het hoofd zien. Deze fase wordt gekenmerkt door onze gedetailleerde aandacht, waardoor we een perfecte basis leggen voor de opvolgende werkzaamheden.

Innovatieve benaderingen in stucwerk
Onze vakmensen benutten de nieuwste stucwerktechnieken voor uitstekende resultaten. Dit kan variëren van een gladde afwerking, een kunstzinnig ontwerp, tot een mix van de twee. Onze nauwkeurigheid resulteert in stucwerk dat opvalt.

Afwerking en bescherming
Na de stucwerkzaamheden voorzien wij uw muren van een premium afwerking. Niet alleen geeft dit uw muren een fraaie uitstraling, het beschermt ze ook tegen dagelijkse slijtage. Onze afwerkingen zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat u jarenlang plezier heeft van uw perfect gestucte muren.

Veel gestelde vragen over muren stucen

Is het stucen van een muur lastig?

Stukadoor zijn is een uitdagend en fysiek inspannend vak. Deze werkzaamheden vergen precisie en ervaring en zijn zeker niet simpel. Een slecht gestucte muur heeft grote impact op de uitstraling van de ruimte.

Wat is de benodigde tijd voor het stucen van een muur?

Voorstrijkmiddel wordt aangebracht op de muur voordat het stucwerk begint. Het aantal dagen dat nodig is voor het stucen, hangt af van de grootte van de ruimte. Dit neemt doorgaans ongeveer 3 tot 5 dagen in beslag.

Op welke ondergronden kunt u beter niet stucen?

Hout is niet geschikt voor stucwerk. Variaties in vocht en temperatuur kunnen hout laten zwellen of krimpen. Dit kan leiden tot het scheuren en afbrokkelen van het stucwerk.

Hoeveel vierkante meter kan een stukadoor per dag voltooien?

Dit is afhankelijk van zowel het type stucwerk als de ervaring van de stukadoor. De ondergrond van de muur speelt hierbij ook een rol. Een vakbekwame stukadoor kan gemiddeld 20 tot 30 vierkante meter per dag bedekken.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.