Teamfoto Fa. K. Dillisse
Soorten stucwerk van Fa. K. Dillisse Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Soorten stucwerk van Fa. K. Dillisse

Bij stucwerk past de stukadoor diverse methoden toe om muren en plafonds glad te krijgen. Hierdoor wordt een stijlvolle en precieze afwerking gerealiseerd. Onze stukadoors van Fa. K. Dillisse in en rond Roosendaal brengen hoogwaardig stucwerk aan met diverse materialen.

Er zijn diverse stucwerkopties beschikbaar, afhankelijk van het project. De verschillende soorten stucwerk hebben elk unieke eigenschappen en doelstellingen. Heeft u een nieuw project? Wij informeren u graag over de verschillende soorten stucwerk en hun kenmerken zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken.

Bent u er nog niet helemaal uit en heeft u extra informatie nodig? Onze stukadoors van Fa. K. Dillisse in regio Roosendaal helpen u graag met al uw vragen. Voor persoonlijk advies belt u naar 076 200 8624, een vrijblijvende offerte kunt u ook aanvragen.

Nieuw stucwerk in zolderkamer
Fa. K. Dillisse heeft ruime ervaring in het werken met diverse soorten stucwerk.

Stucwerk in Roosendaal

Bij Fa. K. Dillisse staan we klaar om u te adviseren en het geselecteerde stucwerk voortreffelijk aan te brengen in uw project. Ons team van stukadoors biedt nauwkeurige service voor een perfecte afwerking van uw muren en plafonds. Met onze hoogwaardige materialen bent u verzekerd van zowel een mooi strak resultaat als de lange levensduur van het stucwerk.

Gips, cement of kalk – we leveren altijd kwaliteitswerk. Onze vakmannen blijven voortdurend geïnformeerd over de nieuwste trends en technieken in de stucadoorswereld. Onze moderne en vernieuwende oplossingen sluiten perfect aan bij uw specifieke wensen en eisen in en rondom Roosendaal.

Werkzaamheden van Fa. K. Dillisse

U vindt bij Fa. K. Dillisse een variëteit aan stukadoorwerkzaamheden. Bij Fa. K. Dillisse kunt u terecht voor stucwerk in zowel uw woonkamer als kantoorpand. Bekijk de meest voorkomende stuc-werkzaamheden die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

Woonkamer stucen

Onze specialisten staan klaar om samen met u te werken aan de woonkamer van uw dromen. Het maakt niet uit of het om een nieuwe woning of een renovatie gaat, ontdek hier alles over [woonkamer stucen]. Hier kunt u lezen hoe wij te werk gaan bij het stucen van uw woonkamer.

Muur stucen

Een goed afgewerkte muur maakt uw ruimte direct aantrekkelijker en uitnodigender. Op de pagina muur stucen leest u alles over de verschillende mogelijkheden. Tevens vindt u hier informatie over de kosten.

Plafond stucen

Het is essentieel nauwkeurig te zijn bij het stucen van uw plafond. Heeft u behoefte aan meer informatie over het stucen van uw plafond? Bekijk dan onze pagina over plafond stucen.

Badkamer stucen

Een mooi gestucte badkamer draagt bij aan het comfort en de uitstraling van uw woning en verwelkomt uw gasten. Uw badkamer kan op verschillende manieren gestuct worden. Meer informatie over het stucen van uw badkamer vindt u hier.

Heeft u behoefte aan meer details over onze werkzaamheden? Heeft u interesse in de verschillende mogelijkheden voor stucwerk? Neem vandaag nog contact met ons op via 076 200 8624 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Soorten stucwerk Fa. K. Dillisse

Uw muren en plafonds zullen er beter uitzien en langer meegaan als u het juiste stucwerk kiest. Of u nu een gladde afwerking zoekt voor uw woonruimte of een waterdichte oplossing voor uw badkamer, er zijn talloze mogelijkheden. Het aanbrengen van een decoratieve textuur in uw kantoorruimte is een optie.

Verschillende soorten stucwerk hebben elk hun unieke eigenschappen vanwege de gebruikte materialen. Kijkt u vooral goed naar de mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende soorten stucwerk. Hieronder vindt u de bekendste soorten stucwerk en bijbehorende eigenschappen:

 • Gipspleister
  Gipspleister zorgt binnen voor een glad resultaat op zowel muren als plafonds en wordt daarom vaak gebruikt. Daardoor kunt u het perfect gebruiken voor schilderen en behangen. Dit type pleisterwerk droogt bovendien sneller dan andere varianten.
 • Cementpleister
  Cementpleister wordt veel toegepast in vochtige ruimtes zoals kelders en badkamers. De kracht van dit materiaal is zeer hoog. De ruwe structuur en slijtvastheid van het materiaal zijn bijzonder gunstig.
 • Kalkpleister
  Kalkpleister wordt vaak toegepast bij het opknappen van historische gebouwen. Het materiaal zorgt voor een rustieke en authentieke afwerking van uw muren. Ook helpt het bij het vermijden van vochtproblemen en schimmel.
 • Sierpleister
  Sierpleister biedt een keuze uit een groot assortiment kleuren en texturen. Vanwege deze kwaliteiten is sierpleister ideaal voor allerlei decoratieve doeleinden. Daarnaast is het materiaal duurzaam en stootvast.
 • Spachtelputz
  Spachtelputz biedt een veelzijdige afwerkingsoptie voor zowel binnen- als buitenmuren en komt in verschillende korrelmaten. Zo is het toepasbaar voor verschillende stijlen. Dankzij de duurzaamheid en het gemak in onderhoud, is Spachtelputz uitstekend geschikt voor drukbezochte ruimtes zoals kantoorgebouwen en winkels.
 • Rustiekputz
  Met rustiekputz geeft u uw woonruimte een prachtige landelijke uitstraling. Deze afwerking zorgt voor een opvallend karakter van de muren. Dit materiaal is gemakkelijk te verwerken en biedt weerstand tegen slijtage en schade.
 • Granol
  Binnen landelijke en klassieke interieurs wordt granol ook veel gebruikt. Deze afwerking zorgt voor een variërende en rustieke textuur. Met zijn duurzaamheid en veelzijdigheid is granol de perfecte keuze voor veel toepassingen.

Uw persoonlijke wensen staan bij ons op nummer één. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk advies over de opties voor stucwerk? Voor extra informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen, kunt u contact opnemen met de stukadoors van Fa. K. Dillisse.

Veel gestelde vragen over soorten stucwerk

Veel vragen die onze stukadoors krijgen bij Fa. K. Dillisse gaan over de soorten stucwerk. Wij weten dat u graag alle details kent over de diverse opties die er zijn. De meest voorkomende vragen over stucwerk staan hieronder.

Wat is de beste optie voor stucwerk?

De beste optie voor stucwerk is afhankelijk van uw interieurstijl, uw specifieke voorkeuren en hoeveel u wilt uitgeven. Onder alle soorten stucwerk, wordt spachtelputz het meest gekozen. De korrelstructuur en de stootvaste uitvoering maken spachtelputz zeer geschikt voor de afwerking van uw woning.

Voorstrijk nodig bij stucwerk?

Zuigende muren slurpen verf op. Dit kan ertoe leiden dat strepen zichtbaar worden. Een voorstrijkmiddel op de muur aanbrengen kan problemen voorkomen en is een sterk aanbevolen stap.

Is stucwerk hetzelfde als gips?

Stucwerk is een algemene term voor het materiaal dat wordt aangebracht op muren en plafonds. Hiervoor kunnen diverse soorten materialen gebruikt worden. Materialen zoals cement, kalk en gips behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Wat is de voordeligste methode voor stucwerk?

Spackspuiten behoort tot de goedkoper categorieën van stucwerk. Met behulp van een spackspuitmachine kan er binnen korte tijd veel oppervlakte worden behandeld. Muren en plafonds die in een vrij goede staat verkeren, lenen zich uitstekend voor spackspuiten.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.