Teamfoto Fa. K. Dillisse
Spackspuiten Roosendaal Wij staan in Roosendaal voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Spackspuiten Roosendaal

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning geworden, of zoekt u naar manieren om uw huidige woning te verfraaien? Dan kan spackspuiten een uitstekende oplossing zijn. Onze professionals van Fa. K. Dillisse in Roosendaal zijn bedreven in het stucen van verschillende ruimtes.

Bij Fa. K. Dillisse kunt u zowel uw slaapkamer als woonkamer laten behandelen, er zijn vele mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten voor het spackspuiten? Heeft u nog vragen? Bel ons op 076 200 8624 of vraag kosteloos een offerte aan.

De veelzijdigheid in het werk van spackspuiten houdt de stukadoor bezig. Hierdoor kan het worden gebruikt in verschillende ruimtes en op verschillende soorten oppervlakken:

 • Woonkamers: Voor een moderne en nette look.
 • Slaapkamers: Voor een egale en rustgevende uitstraling.
 • Keukens en badkamers: Voor een robuuste en gemakkelijk te onderhouden afwerking.
 • Commerciële ruimtes: Voor een professionele en verzorgde afwerking in uw kantoor, winkel of restaurant.

Spackspuiten in de woonkamer.
Onze stukadoors van Fa. K. Dillisse leveren met behulp van spackspuiten een strak afgewerkte ruimte aan.

Wat is spackspuiten?

Het spackspuiten omvat het zorgvuldig spuiten van een dunne pleisterlaag op de muren of plafonds van uw woning. Door de kleine korrels in het pleister krijgt de muur of het plafond een karakteristieke structuur. Het spackspuiten wordt uitgevoerd met een machine die de grootte van de korrels instelt.

Mogelijkheden van spackspuiten

Fa. K. Dillisse biedt een breed scala aan opties voor spackspuiten. Met ons team van allround specialisten kunnen wij u uitgebreide opties bieden voor spackspuiten. Neem contact op met één van onze medewerkers via 076 200 8624 of bekijk enkele mogelijkheden die wij bieden:

 • Verschillende texturen
  De spuitkop van de spackspuitmachine maakt een breed scala aan texturen mogelijk. Dit biedt opties voor iedere woonstijl en ruimte. Kies voor fijne korrels voor een modern en strak effect, en voor grove korrels voor een robuustere look.
 • Kleuropties
  Veel kleuren zijn mogelijk met spack. Hierdoor wordt de ruimte kleurrijk afgewerkt, zonder dat schilderwerk nodig is. De voorkeur gaat meestal uit naar wit, crème en lichtgrijs, hoewel er vele andere kleuren beschikbaar zijn.
 • Snelle uitvoering en veelzijdige toepassingen
  Spackspuitwerk biedt veel mogelijkheden doordat het zowel op muren als plafonds kan worden aangebracht. De aanbrengtechniek zorgt ervoor dat het in vrijwel elke ruimte toepasbaar is voor een gladde afwerking. Dankzij de snelle toepassing van het spackwerk kan de ruimte snel weer in gebruik worden genomen.

Spackspuitwerk door Fa. K. Dillisse

Voor het uitvoeren van het spackspuitwerk maakt de stukadoor gebruik van een machine die is uitgerust met een spuitkop. Met de machine kunt u de grofheid van de korrels afstellen. We zorgen ervoor dat het spackspuitwerk volledig voldoet aan uw wensen.

De keuze die u maakt tussen extra fijne, fijne of grove korrels beïnvloedt uiteindelijk hoe het eindproduct eruitziet. Het spackwerk moet doorgaans 1 tot 2 dagen drogen na aanbrengen. Na de droogtijd kunt u de ruimtes weer in gebruik nemen.

Voordelen van spack

Wij snappen dat u in de beginfase veel informatie ontvangt over verschillende soorten stucwerk. Wij gebruiken graag onze kennis om u inzicht te geven in de voordelen van spackspuiten. Wij staan klaar om u te helpen op 076 200 8624 voor meer informatie. Bekijk de voordelen:

 1. Rap aanbrengen
  Spackspuiten is een snelle en effectieve techniek. In vergelijking met traditioneel stucwerk wordt spackspuiten in minder tijd uitgevoerd. Dit leidt tot minder tijds- en arbeidskosten.
 2. Strakke en egale afwerking
  Op deze manier krijgt u geen zichtbare naden Het resultaat is een strak en gelijkmatig oppervlak zonder enige onvolkomenheden of naden. Dit geeft een nette en moderne uitstraling aan elke ruimte.
 3. Verbloemen oneffenheden
  Spackspuiten is erg effectief bij het verbloemen van kleine oneffenheden. Denk hierbij aan scheuren, gaatjes en verschillende beschadigingen in muren en plafonds De spacklaag maskeert deze gebreken en geeft een glad oppervlak.
 4. Duurzaamheid
  De duurzaamheid van gespackte wanden en plafonds maakt ze bestand tegen slijtage. De pleisterlaag fungeert als een duurzame beschermingslaag tegen de gebruikelijke dagelijkse belasting. Zo blijft het oppervlak langdurig in goede conditie zonder veel onderhoud.
 5. Onderhoudsgemak
  Een gespackt oppervlak vereist nauwelijks onderhoud. Stof en vlekken hechten zich minder snel aan het oppervlak. Eventuele schade kan gemakkelijk worden hersteld zonder dat het gehele oppervlak opnieuw moet worden gedaan.
 6. Lage kosten
  In vergelijking met andere stucmethodeskan spackspuiten aanzienlijk goedkoper zijn. Door de snelle manier van aanbrengen en de verlaagde kosten voor arbeid, liggen de totale kosten vaak lager dan bij traditioneel stucwerk. Kwaliteit en duurzaamheid blijven gewaarborgd.

Kosten spackspuiten Roosendaal

Wat u betaalt voor spackspuiten in Roosendaal wordt bepaald door tal van factoren zoals de grootte van het te bewerken oppervlak, de conditie van de ondergrond en de afwerking die u selecteert. Eventuele extra diensten, zoals het aanbrengen van een primer of het toevoegen van een specifieke kleur, kunnen de totale kosten verhogen. Aanvullende werkzaamheden, zoals een primer plaatsen of een unieke kleur maken, kunnen de totale kosten verhogen.

Onze experts staan klaar om u te adviseren; bel hen op 076 200 8624. Wenst u meer duidelijkheid over de tarieven van spackspuiten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door hier het formulier in te vullen en ontvang vandaag nog uw prijsopgave!

Veel gestelde vragen van Fa. K. Dillisse over spackspuiten

Wat zijn de taken van een spackspuiter?

Wat doet een spackspuiter precies? Bij spackspuiten wordt een fijne laag pleister met korrels op wanden en plafonds gespoten. Zoals de term doet vermoeden: het pleisterwerk wordt onder hoge druk met een spuitmachine aangebracht. Een spackspuiter gebruikt een spuitmachine om dit pleisterwerk aan te brengen.

Wat maakt een spackmes anders dan andere messen?

Een spackmes is een gereedschap, veelal vervaardigd van metaal, dat stukadoors gebruiken. Het gladmaken van plafonds en muren gebeurt door de stukadoor. Dit wordt gedaan nadat het spackwerk klaar is.

Hoe schilder je over spackwerk?

Het is mogelijk om spackwerk over te schilderen. Voorstrijkmiddel gebruiken en de muur(en) goed voorbereiden wordt aanbevolen. Hierdoor ontstaan er geen strepen op de muur en droogt de verf mooi egaal op.

Hoe moeilijk is het om spackwerk te verwijderen?

U kunt spackwerk op diverse manieren verwijderen. Het is een klus die veel tijd kost en voor veel ongemak zorgt Vanwege de stevigheid waarmee spackwerk aan de muur zit, raden we aan om bij beschadigingen een nieuwe laag spackwerk aan te brengen.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.