Teamfoto Fa. K. Dillisse
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Marokkaanse stuc aanbrengen in Roosendaal

Tadelakt is het Bergers woord voor inwrijven. Het pleisterwerk wordt na het aanbrengen en tijdens het drogen namelijk gepolijst met een halfedelsteen of speciale polijststeen. Daarna wordt het nog verzadigd met olijfolie zeep. Door de afwerking met de steen en zeep ontstaat een waterbestendig en stootvast oppervlak en krijgt de pleister zijn herkenbaar wolk-effect. Hoe meer druk je op de polijststeen zet, hoe dieper de kleur wordt. Dat verklaart de kleurschakeringen in tadelakt.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor marokkaanse stuc aanbrengen?

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter