Teamfoto Fa. K. Dillisse
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Buiten pleisterwerk aanbrengen in Roosendaal

Buitenpleisterwerk bestaat altijd uit een onderlaag en afwerkpleister en moet een gezamenlijke dikte van 20 mm hebben. Dat betekent dat buitenpleisterwerk altijd in twee lagen wordt aangebracht. Omdat cement bij het drogen slinkt, kunnen in de onderlaag met een grotere dikte haarscheurtjes ontstaan. Deze smeert de stukadoor met de tweede laag, de afwerkpleister, eenvoudig dicht.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor buiten pleisterwerk aanbrengen?

Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter