Teamfoto Fa. K. Dillisse
Werkzaam in Roosendaal, hoofdvestiging Breda

Stukadoor Roosendaal

Heeft u behoefte aan een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Roosendaal? Voor al uw stucwerk kunt u bij Fa. K. Dillisse terecht! Wij zorgen voor een perfecte oplossing voor uw stucwerk in en rondom Roosendaal. Bel ons op 076 200 8624 voor vrijblijvend en deskundig advies.

Voor een gladde afwerking van uw nieuwe huis, een renovatieklus aan uw muren, of specialistisch stucwerk, kunt u bij ons stukadoorsbedrijf terecht. Onze langdurige ervaring en zeer ervaren stukadoors zorgen ervoor dat Fa. K. Dillisse in Roosendaal en omstreken gezien wordt als een toonaangevend stukadoorsbedrijf. Onze veelzijdige stucwerkzaamheden variëren van traditionele naar moderne methoden, waarbij we continu streven naar de hoogste tevredenheid van onze klanten!

Ontdek wat wij op het gebied van stucen in Roosendaal te bieden hebben en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies op 076 200 8624! Wilt u weten wat de prijs is van stucen in Roosendaal? Vraag nu een vrijblijvende offerte hier aan en krijg vandaag een gepersonaliseerde kostenindicatie!

Gratis kostenplaatje voor uw stucwerk in Roosendaal

Staat u op het punt uw muren of plafonds te laten stucen en bent u benieuwd naar de kosten in Roosendaal? Vraag een gratis kostenoverzicht aan voor uw stucwerk in Roosendaal bij Fa. K. Dillisse. Wij leveren een opgehelderde en gedetailleerde offerte die geen verborgen kosten bevat, geheel volgens uw voorkeuren en eisen.

In een paar passen naar een op maat gemaakt kostenoverzicht

Wat kost een stukadoor in Roosendaal? Dit is een frequent gestelde vraag, welke niet snel in één prijs per vierkante meter te beantwoorden is. Volg deze stappen en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie voor uw stucwerk!

 • Geef een nauwkeurige omschrijving van uw stucwerk
  Vraag hier een kostenplaatje op maat aan.
 • Beschrijf tot in detail de stuc klus in Roosendaal en omgeving, inclusief type stucwerk en stucen per vierkante meter. U bent niet gebonden en ontvangt een kostenoverzicht op maat geheel vrijblijvend!

 • Een nauwkeurige prijsopgave
  We gaan direct aan de slag met uw klus. We sturen u spoedig een offerte waarin alle kosten helder en specifiek vermeld staan. Hierin vindt u een exacte specificatie van de kosten voor het stucwerk bij u thuis.
 • Professioneel advies over uw stucproject
  Wij bieden u deskundig advies bij elk stucproject. Onze expert onderzoekt uw klus en biedt u de meest geschikte oplossingen en advies. Dit kan een hoop geld en moeite besparen!
 • Vrijblijvend antwoord!
  Bij Fa. K. Dillisse ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte, zonder enige verplichting. Duidelijkheid is belangrijk, daarom sturen wij u een vrijblijvende offerte. Vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte, of bel naar 076 200 8624 en ontdek direct de kosten van een stukadoor in Roosendaal!

Stukadoorsbedrijf Roosendaal

Met vele jaren dienst heeft Fa. K. Dillisse bewezen een betrouwbare stukadoor te zijn in de regio Roosendaal. Met een groot team van ervaren stukadoors zorgen wij ervoor dat elke klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Ons bedrijf heeft veel verschillende projecten met succes afgerond, van kleine renovaties tot grote, nieuwe bouwontwikkelingen.

Klanttevredenheid vinden we erg belangrijk. Wij stemmen onze aanpak af op uw wensen en voorkeuren zodat het plan perfect aansluit. Vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke oplevering van het schitterende stucwerk, kunt u altijd rekenen op ons professionele advies en begeleiding.

Onze stukadoors bij Fa. K. Dillisse werken altijd met een enorme gedrevenheid en toewijding aan het stucen. Om de recentste technieken en trends voor stucen in Roosendaal te kennen, scholen wij onze stukadoors met enige regelmaat bij. We bieden een eindeloos scala aan stucwerkopties, zoals pleisterwerk, spachtelputz en spackspuiten.

Wij gebruiken uitsluitend stucmaterialen van hoge kwaliteit. Volgens ons bepaalt de kwaliteit van het materiaal in grote mate hoe lang en hoe goed het stucwerk eruit zal zien. Door het gebruik van de beste materialen, garanderen we een perfect eindresultaat dat naadloos aansluit op uw wensen!

Werkzaamheden Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse bedient de regio Roosendaal met een groot aanbod aan stukadoorsdiensten. Voor de realisatie van uw droomwoning staat Fa. K. Dillisse voor u klaar, of het nu om verbouwen, renoveren of nieuwbouw gaat. Bij Fa. K. Dillisse kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden:

 • Badkamer stucen
  Badkamers zijn vochtige ruimtes, waardoor het stucwerk waterafstotend moet zijn. Stucwerk zorgt ervoor dat uw badkamer warm en hygiënisch afgewerkt wordt. Meer te weten komen over badkamer stucwerk? Lees hier alles over.
 • Woonkamer stucen
  De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in het huis, en dient met grote precisie te worden gestukt. Of u nu voor een strakke of een robuuste afwerking kiest, de mogelijkheden zijn eindeloos. Lees meer over alle mogelijkheden bij woonkamer stucen.
 • Muur stucen
  Voor een afgewerkte kamer zijn nette muren essentieel. Onze professionals bij Fa. K. Dillisse adviseren u graag over de mogelijkheden van muren stucen. Informatie over muren stucen leest u op deze pagina.
 • Plafond stucen
  Uw plafond goed stucen is cruciaal voor het voorkomen van vochtproblemen en draagt bij aan een strakke afwerking van uw woning. Hiermee kunnen beschadigingen en oneffenheden worden verborgen, wat een prachtige afwerking geeft. Voor verdere informatie, bekijk onze pagina over plafond stucen.
 • Muur spacken
  Spacken zorgt voor een snelle en efficiënte afwerking van muren en plafonds. Het is tevens perfect voor uw portemonnee. Klik hier om meer te weten te komen over muur spacken.
 • Plafond spacken
  Bent u geïnteresseerd in een glad en uniek plafond? Voor een strak plafond kunt u het laten spacken, met een dubbele laag stucwerk. Lees hier hoe wij plafond spacken en welke werkwijze we gebruiken.

Stukadoor Roosendaal: Voor een strak en schitterend eindresultaat

Bij onze stukadoor in Roosendaal bent u verzekerd van een gladde en strakke afwerking. Onze jarenlange ervaring en toewijding zorgen ervoor dat onze stukadoor de beste keuze is voor uw muren en plafonds. Ontdek waarom onze stukadoor dé vakman is voor het beste stucwerk in en rondom Roosendaal!

Onze stukadoors bij Fa. K. Dillisse werken met vakmanschap en een grote passie voor stucen. De professionele stukadoors bij Fa. K. Dillisse verzorgen uw stucwerk met precisie en toewijding. Een nieuwbouwproject of renovatie, onze stukadoors geven altijd 100% toewijding aan elke klus.

Wat ons stukadoorsbedrijf speciaal maakt, is de volledige toewijding van elke stukadoor in Roosendaal en omgeving aan een persoonlijke manier van werken. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en worden vertaald naar een klus op maat. Heeft uw voorkeur een modern interieur of decoratief stucwerk? Wij uitvoeren uw plannen tot in de kleinste details.

Onze stukadoors werken altijd efficiënt tijdens het stucen, waardoor de overlast minimaal is en er slechts weinig afval ontstaat. Wij willen graag met u praten om al uw wensen in kaart te brengen. Bij ons kunt u rekenen op een plezierige en probleemloze ervaring met een glad en prachtig eindresultaat.

Wilt u uw muren en plafonds laten schitteren door de expertise van een stukadoor in Roosendaal? Heeft u vragen? Onze specialisten staan telefonisch voor u klaar op 076 200 8624. Of ontvang hier een vrijblijvende offerte en deskundig advies.

Stucwerk Roosendaal: welke soorten stuc?

Onze experts van Fa. K. Dillisse beheersen diverse technieken van stucwerk. Onze professionals staan klaar om u te adviseren bij de keuze van stuc. Welke stucwerksoort het beste bij u past, hangt af van uw verlangens en budget.

Elke soort stucwerk heeft zijn eigen voordelen en kwaliteiten. De verschillen komen meestal voort uit de materialen die gebruikt worden en de structuur die het stucwerk aan muren en plafonds geeft. We werken met de volgende types stucwerk:

 • Sierpleister
  Sierpleister, een veelgebruikte structuurpleister, biedt decoratieve afwerkingen met diverse texturen. Verschillende kleuren en texturen zijn beschikbaar en het is extra bestendig tegen slijtage. Lees meer details over sierpleister hier.
 • Spachtelputz
  Spachtelputz is een stucwerk met ingemengde marmerkorrels. Het biedt verschillende korrelgroottes en heeft eigenschappen als waterafstotendheid, duurzaamheid, stootvastheid en kleurvastheid, wat het ideaal maakt voor uw woning. Meer weten over spachtelputz? Kijkt u hier voor meer informatie.
 • Granol
  Granol biedt, met zijn kenmerkende structuur, een robuuste uitstraling aan interieurs. Het is beschikbaar in diverse patronen en kleuren.
 • Rustiekputz
  Rustiekputz is ideaal voor interieurs die een subtiele uitstraling wensen, waarbij de muur door de kleine groeven een rustiek uiterlijk krijgt.
 • Spackspuiten of spackspuitwerk
  Spackspuitwerk houdt in dat een machine wordt gebruikt om stucwerk op de muren aan te brengen. Hierdoor ontstaat een oppervlak met een fijne of grove korrelstructuur en het is door de snelle aanbrengmethode goedkoper dan traditioneel stucwerk. Meer informatie over spacken vindt u door hier te klikken.
 • Leemstuc
  Leemstuc is een natuurlijk stucmateriaal gemaakt van klei, zand en soms stro. Leemstuc is bij ons verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden. Het reguleert zowel vocht als temperatuur in uw woning en is volledig ecologisch en vrij van schadelijke stoffen.
 • Beton ciré
  Beton ciré is een speciaal soort betonstuc dan veelal wordt gebruikt binnen badkamers. Het beschikt over een combinatie van duurzaamheid en waterdichtheid in de afwerking. Om die reden is het bestand tegen krassen, stoten en scheuren.
 • Tadelakt
  Tadelakt biedt een krachtige en waterbestendige afwerking. Daardoor is het uitstekend te gebruiken in de badkamer. Beschikbaar in meerdere kleuren om de ruimte een warme atmosphere te geven.

Zoekt u meer gedetailleerde informatie over stucwerk in Roosendaal? Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze diensten? Voor meer informatie kunt u onze stukadoors van Fa. K. Dillisse bellen op 076 200 8624, zij helpen u graag.

Wat kost een stukadoor in Roosendaal?

Bij Fa. K. Dillisse weten we dat u al vroeg in het proces inzicht wilt krijgen in de kosten van stucwerk. Of kort door de bocht; wat kost een stukadoor in Roosendaal? Om u uitstekend van dienst te kunnen zijn, zijn wij altijd open over onze stucwerk kosten in Roosendaal en de buurt.

Hoewel deze vraag geen simpel antwoord heeft, bieden we graag meer informatie over de verwachte kosten. Wilt u meteen weten wat de kosten voor stucwerk zijn? Neem contact op via 076 200 8624, wij zorgen voor een kostenplaatje dat specifiek op uw situatie is afgestemd!

Prijsbepalende elementen voor stucwerk

Een overzichtelijke prijs per m2 voor stucen in Roosendaal is lastig vast te stellen. Er zijn verschillende elementen die de prijs kunnen beïnvloeden. Een vaste prijs voor stucwerk is bij de meeste stukadoors in Roosendaal niet te realiseren.

 1. Soorten stucwerk
  Ontdek de veelzijdigheid aan stucwerk die Fa. K. Dillisse te bieden heeft. Sierpleister, spachtelputz of pleisterwerk zijn de populairste soorten stucwerk. Elk type stucwerk heeft zijn eigen tarief, wat leidt tot variatie in de prijs.
 2. Grootte en omvang
  Het klinkt logisch, maar een groter project betekent hogere totale kosten. De prijs per m2 wordt vaak beïnvloed door hoe groot de oppervlakte is. Hoe groter de oppervlakte van het stucwerk, hoe hoger de prijs per vierkante meter meestal is.
 3. Staat van de ondergrond
  Wat is de status van de ondergrond? De staat van de ondergrond voorbereiden, zoals het herstellen van scheurtjes en het verwijderen van oude stuclagen, kan de kosten beïnvloeden. Dit beïnvloedt de kosten van stukadoorswerk in Roosendaal, maar wordt vaak over het hoofd gezien.
 4. Toegankelijkheid van de klus
  Soms kan de moeilijkheid om de plek te bereiken een prijsverhogende factor zijn. Is de plaats waar het werk verricht moet worden moeilijk te bereiken? De stukadoors moeten dan meer werk verrichten, wat de prijzen kan doen stijgen.

De genoemde factoren beïnvloeden de prijs; wilt u direct weten wat een stukadoor in Roosendaal kost? Neem vandaag nog contact op met ons voor een kostenindicatie via 076 200 8624. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om direct de kosten van uw stucwerk te weten!

Fa. K. Dillisse: betrouwbare stukadoor Roosendaal

Wij worden in Roosendaal en de omliggende regio geroemd om onze betrouwbaarheid als stukadoorsbedrijf. Bij Fa. K. Dillisse komt u niet voor verrassingen te staan dankzij onze duidelijke en transparante communicatie en het naleven van afspraken. Ook op die manier komt u niet voor verrassingen te staan en weet u altijd precies hoe het ervoor staat.

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u professioneel advies te geven via 076 200 8624. Wij beloven dat onze stukadoors uw verwachtingen zullen overtreffen en u volledig tevreden zullen stellen met ons stucwerk in Roosendaal en omgeving. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, daar kunt u op vertrouwen.

Onze betrouwbaarheid wordt steeds bevestigd door de vele klanten die hun stucwerk aan ons toevertrouwen. Onze stukadoor staat altijd klaar om uw wensen te vervullen. Wij weten dat uw woning of bedrijfspand zeer waardevol voor u is, daarom stucen wij met de meest zorgvuldige aanpak.

Maak een verstandige keuze voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een prachtig afgewerkt eindresultaat. Vraag naar de stukadoors van Fa. K. Dillisse via 076 200 8624 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Of vraag vrijblijvend een gratis kostenopgave aan.

Veel gestelde vragen over stukadoor Roosendaal

Wij krijgen dikwijls vragen over onze stukadoors in Roosendaal en de diensten en mogelijkheden van ons stukadoorsbedrijf. Wij zijn er om uw meest gestelde vragen over stucwerk te beantwoorden. Bel gerust met één van onze specialisten voor al uw vragen of advies.

Wat zijn de stucwerkkosten voor een ruimte van 100m2?

De kosten voor stucwerk hangen af van diverse factoren, zoals het gebruikte materiaal en de staat van de ruimte. Voor een juiste schatting is het raadzaam om een vakman te raadplegen.

Is stucwerk zelf te doen?

Stucen vraagt om enige kennis en ervaring. Een stukadoor inschakelen garandeert het strakste resultaat.

Wat verdient de voorkeur: stucen of Renovlies?

Wat zijn de verschillen tussen het aanbrengen van stuc en Renovlies? Welke optie het beste is hangt af van de gewenste afwerking: stucen biedt een gladde afwerking, terwijl Renovlies sneller aan te brengen is.

Wat is de tijdsduur voor het stucen van een kamer?

Afhankelijk van de afmetingen van de kamer, kan het stucwerk gemiddeld 1 tot 3 dagen duren. Het is belangrijk dat het stucwerk een paar dagen droogt.

Fa. K. Dillisse staat voor u klaar in Roosendaal
Over ons

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8624

Wij helpen u graag verder!

Zoek op de site

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Over Fa. K. Dillisse

Fa. K. Dillisse is een familiebedrijf dat al sinds 1988 de huizen in Tilburg en Breda voorziet van mooi stucwerk. Er wordt een volledig op maat gemaakt advies gegeven en ook de prijs is altijd scherp. Daarnaast wordt er aan alles gedacht, dat is onvermijdelijk na 40 jaar ervaring, niets wordt over het hoofd gezien. Uw klus wordt in een keer in orde gebracht. Naast kwaliteit staat ook service hoog in het vaandel. Onze planning is flexibel en we zijn altijd op korte termijn beschikbaar.